Kürtçe Tercüme

Kürtçe tercüme son yıllarda özellikle Irak, Suriye ve İran ile ticaret ardınca bu bölgelerde yaşayan Kürtlerin de ekonomiye katılımları ile yaygın hale geldi. Kürtçeden Türkçeye çeviri talepleri kişi ve yöreye göre farklılık göstermektedir. Bu aynı zamanda Türkçeden Kürtçe diiline yapılacak çevirilerde de aynıdır. Kurmanci diye bilinen Kuzey Kürtçesi, Sorani ise orta Kürtçe ve Kelhuri lehçesi Güney Kürtçe olarak bilinir. Birden fazla lehçe olması ve kullanım yerlerinden dolayı Kürtçe çeviri farklılık göstermektedir.

Kürtçe Tercüme ve Ücretler

Kürtçe tercüme talebi müşterimizden geldikten sonra konusu ve istenen zamana göre ayrılır ve fiyat karşı tarafa iletilir. Normalde online Kürtçe tercüme sistemine geçmeden önce mail ve telefon ile müşterilerimize çeviri ücretleri konusunda destek olmaktaydık. Bu sizler için zaman ve bir sürü uğraşı gerektiriyordu. Bundan ötürü online ağımızla artık kısa zamanda 30 saniyede sitemize girerek teklif alabilmektesiniz.

  1. Kürtçe tercüme sayfamızı ziyaret ediniz.
  2. Sitemize elinizdeki evrak veya metni yükleyin
  3. Dil seçimini yapın.
  4. Varsa alan belirtin.
  5. Tercüme sonrası onay isteklerinizi seçiniz.
  6. Özel isteklerin ardından sistem size Kürtçe çeviri fiyatını vermektedir. Çıkan tutarı EFT, Havale ve Kredi kartı ile ödeyerek hemen evrakların işlemine başlanır. Online sistemin en önemli özelliği dilediğiniz saat çeviri talebiniz karşılanmasıdır.

Kürtçe Sözlü Tercüman

Kürtçe tercümede en fazla talep yazılı alandan ziyade sözlü çeviride gelir. Özellikle

  1. Tapuya
  2. Hastaneye
  3. Notere
  4. Adliyeye
  5. Sağlık kuruluna
  6. Bilirkişi işlerine Kürtçe tercüman talebi en fazla talep gören türlerdir. Kürtçe tercümede istediğiniz lehçede;
  • İş toplantıları
  • Özel görüşmeler
  • Yabancı konuk ağırlama da
  • Telefon görüşmeleri
  • Şirketlere danışmanlık
  • Yurt içi-yurtdışı
  • Evrak takibi vb. konularda Kürtçe konusunda ana dili Kürtçe olan en az 5 yıllık deneyimli arkadaşlarımızla siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet vermek için profesyonel kadromuzla yanınızdayız.

Kürtçe Hizmet Alanlarımız (Sorani – Kelhuri – Kurmanci)

Kürtçe noterli, yeminli, sözlü, ardıl, simultane, teknik, hukuki vb. alanlarda Kelhuri, Soranice ve Kurmanci lehçeleri alanlarında hizmet veriyoruz. Taleplerinize göre bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Kürtçe Tercüme piyasada talep gören bir tercüme türüdür. Bizlerde bir çok alanda Kürtçe Çeviri hizmeti ile yanınızdayız. Amacımız uygun fiyatlarla, hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktır. Kürtçenin lehçeleri olan aşağıdaki alanlarda bizlerden hizmet alabilirsiniz.

  1. Kurmanci Tercüme
  2. Sorani Tercüme
  3. Kelhuri Tercüme

Kürtçe Çapraz Tercüme

Kürtçe'de çapraz tercüme alanında ofisimiz İngilizce Kürtçe ve Kürtçe İngilizce'de sizlere destek sağlamaktadır. Özellikle kitap çevirilerinde İngilizce Kürtçe çalışamaları çok sık yapmatayız.

Kürtçe Simultane Tercüman

Kürtçe dilinde aynı zamanda ofisimiz profesyonel toplantı olarak bilinen simultane yani kabin içinde yapılan tercümelerde de geniş ağı ile sizlere hizmet vermektedir. Tercüman, teknisyen ve tüm ekipmanlar da bu toplantılarda tarafımızca karşılanmaktadır.

Kürtçe Çeviri Fiyatlandırması

Kürtçe çeviri talebinde müşteriyi ilgilendiren taraf tercümenin kalitesi ve çeviri ücreti olur. Bu anlamda ofisimizde belli başlı kriterler uygulayarak müşterilerimize bir fiyatlandırma oluştururuz. Öğrenci ve akademisyenlere özel indirimlerimiz mevcuttur. Bunun yanında; Yıllık tercüme anlaşmalarına indirim Proje bazlı indirimler 50 sayfa ve üzeri işlerde indirim sağlıyoruz. Kürtçe çeviri için fiyat almak istediğiniz de sitemizde online tercüme panelimizden 30 saniyede ücret öğrenebilmektesiniz. Yazılı çeviri ücretini hızlıca öğrenebilirken tercüman ücretleri içinse ister "sözlü tercüme" sayfamızdan ayrıntılı fiyatlandırma bilgi alabilir veya proje ekibimize ulaşarak hızlıca destek ve tercümanın görev yeri ve süresine göre fiyat öğrenebilirsiniz.

Kürtçe dili içinde bir çok lehçe barındıran ülkemizde noter, tapu, hastane gibi alanlarda sık kullanılan bir dildir. Kürtçe tercümede uygun fiyatlı ve profesyonel çeviri sizleri bekliyor.
www.imgetercume.com
Kürtçe Tercüme/
4 5
İmge Tercüme
Whatsapp
Yeminli, Noterli ve Apostilli tercüme için yardım hattı.