Portekizce Tercüme

Portekiz bir Akdeniz ülkesi olarak bize hem tarihi açıdan hem de ekonomik olarak çok yakın bir ülkedir. Durum böyle olunca Portekizce tercüme de bir hayli yoğunluğa sahip bir dil konumundadır. Portekizce Türkçe – Türkçe Portekizce alanlarında tercüme ofisimiz anadilde tercümanlar ile çalışarak şahıs ve firmalara sorunsuz ve kaliteli çeviri hizmeti sunmaktadır. İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası merkezli ofislerimizde ülkemizin her noktasında çeviri desteği sağlıyoruz.

Portekizce Yeminli Tercüman İmzalı Çeviri

İster Portekizce Türkçe isterseniz tam tersi olan Türkçe Portekizce tercüme isteklerine ofis olarak deneyimli ekibimizle destek vermekteyiz. Amacımız en iyilerle çalışarak yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Portekizce dilinde tercüme yapıldıktan sonra evrakın resmiyet kazanması süreci şu şekilde gerçekleşir. Bir evrak çeviri olduktan sonra eğer vereceğiniz kurum tarafından yeminli tercüman imzalı istenirse bu durumda yapmanız gereken çeviriyi tercüme eden çevirmene imzalatarak çeviri bürosu kaşeleri ile ilgili makama sunmaktır. Tercümanın Portekizce çeviriyi imzalamasına yeminli Portekizce tercüme diyoruz. Tercüme ofisimiz hızlı yada acil işlerinizde özellikle evrak tercümelerinde sizlere aynı gün içinde hizmet vermeye çalışmaktadır. Bu evraklara örnek vermek gerekirse;

  • Pasaport
  • Diploma
  • Transkript
  • Sağlık sigortası
  • Sabıka kaydı
  • Nüfus kayıt örneği
  • Vekalet
  • Muvafakatname
  • İmza sirküleri gibi bir çok evrak aynı gün içinde Türkçeden Portekizceye tercüme edilmektedir.

Portekizceye Çevrilen Evrakların Noter Onay Ücreti Nasıl Hesaplanır?

Portekizce dilinde noter onayı yeminli tercüme dışındaki ikinci onaydır. Burada önemli konu noter onayının tercüme dışında ek ücrete tabi olması durumudur. Tercüme sonrası noter tasdiki tercümede istendiğinde tercümanın imzaladığı çeviri tercüme bürosu onayı sonrası noter onayına sunulur. Noter tasdiki alınan tercümeye bizler Portekizce noter onaylı çeviri deriz. Noter onayları için proje ekibimiz sizlere ayrıntılı şekilde bilgi vermektedir. Noterde evrak başına 90 TL'den başlayan fiyatlar ödenir. Noter onay ücretleri için sitemizdeki noter onaylı tercüme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. https://www.imgetercume.com/noter-onayli-tercume

Portekizce Çevirili Belgelere Apostil Alınması

Portekiz'e apostil almak için öncelikle evrakların tercüme sonrasında noter tasdikinden geçmesi gerekir. Bu aşamalar tamamlandıktan sonra

  • Kaymakamlık
  • Valiliklerden apostil onayı alabilirsiniz. Bir evrak apostilli ve gideceğiniz ülke dilini taşıyorsa dış ülkede her hangi bir sorunla karşılaşmadan evrakı kullanabilirsiniz. Apostil evraka resmiyet kazandıran uluslararası bir onaydır.

Evraklara Portekiz Konsolosluğu Onayı

Son onay şekli ise konsolosluk onayıdır. Portekiz Konsolosluğu için https://www.ancara.embaixadaportugal.mne.pt/tr/ ilgili adresten de tüm bilgileri alabileceğiniz gibi Portekiz üzerine deneyimli kadromuz size tercüme tercüme sonrası onaylarda da yardımcı olmaktadır. Portekiz Konsolosluğuna evrak hazırlama süreçleri de bunlardan biridir. Portekiz konsolosluğu evraklarda şunları görmek ister.

  1. Türkçe evraka apostil
  2. Türkçe evrakın Portekiz diline tercümesi
  3. Noter onayı
  4. Sonrasında tercüme ve noterli evrak için yine apostil alınması. Özellikle transkript gibi evraklara alınan apostillerde ıslak imzalı Türkçe evrakların kullanılması istenmektedir. Eğer Portekiz için onay alacaksanız bu işlemlere dikkat etmenizde fayda görmekteyiz. Yine ofisimize ulaşarak ayrıntılı bilgi de alabilirsiniz.

Portekizce Tercüme Fiyatı

Portekizce tercüme isteklerine hızlı cevap verebilmek için online tercüme ağını yani online siparişle tercüme hizmeti sistemini Türkiye'de uygulamaya aldık. Bu uygulama sayesinde sitemize giren müşterilerimiz 30 saniye içinde tercüme teklifi alabilmektedir. Aldıkları bu teklife istinaden ödeme sonrası ise hızlıca çeviri işlemine geçilmektedir.

  1. Portekizce tercüme sayfamıza giriyorsunuz
  2. Tercüme evrakını sisteme yüklüyorsunuz
  3. Dil seçimi yapıyorsunuz
  4. Uzmanlık belirliyorsunuz
  5. Onay (yeminli, noterli, apostilli, konsolosluk onaylı)gibi onay talebiniz varsa belirtiyorsunuz.
  6. Özel istekleriniz varsa yazıyorsunuz.
  7. Portekizce tercüme fiyatı ekranda çıkıyor.
  8. EFT, Havale ve Kredi kartı ile ödeyerek çeviriyi dilediğiniz saatte başlatmış oluyorsunuz. Ödeme sonrası sitemizden maille veya kargo ile çeviri evrakını teslim alabilirsiniz. Sitemize girdiğinizde sadece 30 saniyede Portekizce çeviri ücretini öğrenebilmektesiniz.

Portekizce İngilizce Tercüme

Portekizce dilinde firmamız yine en fazla çalıştığı dillerden bir tanesi de Portekizce İngilizce ve İngilizce Portekizce çeviridir. İki yönde de firmamız anadili olan tercümanlar ile çalışarak bir çok uzmanlık alanında sizlere destek vermektedir.

  • Medikal
  • Tıp
  • Teknik
  • Hukuk gibi bir çok dalda çapraz tercüme dediğimiz bu alanda bizlerden çeviri desteği alabilirsiniz.

Portekizce Yeminli Tercüman

Portekizce dilinde ofis olarak Türkiye ve dünyanın her noktasına tercüman desteği veren bir kurumuz. Öncelikle resmi yani yeminli Portekizce tercüman hizmetlerimizi sizlere açıklamak isteriz.

  • Noter işlemlerine
  • Tapu işlerine
  • Hastaneye
  • Sağlık kurulu
  • Adli davalara
  • Bilirkişi işlerine
  • Nikah işlemlerine gibi resmi tercüman gereken işlerinizde bizlerden Portekizce dilinde çevirmen talebinde bulunabilirsiniz. Resmi tercümanlık işlemlerinde çevirmen noter yeminli tercüman veya adli yeminli tercüman olmak zorundadır. Bunun yanında sözlü tercüman dediğimiz iş görüşmesi, toplantı, refakat vb. işlerinizde de ofisimizden Portekizce dilinde tercüman talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca firmamız profesyonel tercüme dediğimiz simultane tercüme işlemlerinde de sizlerin yanında. Simultane yani eş zamanlı çeviride de ekipman ve teknisyen desteğini de tercümanlarımızla birlikte alabilirsiniz. Tercüman taleplerinizi işten bir gün önce vermeniz durumunda sorunsuz tercüman desteği vermekteyiz. Tercüman ücretleri konusunda fiyatlandırma için proje ekibimizden veya sözlü tercüme sayfamızdan öğrenebilirsiniz.
Portekiz Konsolosluğu onaylı tercüme bürosu olarak tercüme, noter tasdiki ve apostil hizmeti vermekteyiz. Yeminli Portekizce tercüman istekleriniz için 0212 217 5541 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.
www.imgetercume.com
Portekizce Tercüme /
4 5
İmge Tercüme
Whatsapp
Yeminli, Noterli ve Apostilli tercüme için yardım hattı.