Katalanca Tercüme

Katalonya, bu ismi zaman zaman televizyonlardan özellikle İspanya'dan ayrılmak isteyen özerk bölge olarak çok sık duyarız. İspanya'nın özerk bölgelerinden olan Katalonya'da Katalanca dili konuşulur. Katalanca dünyaca ünlü futbol kulübü Barcelona gibi bir devi de bünyesinde barındıran Barcelona kenti ve çevresinde konuşulur. Katalanca tercüme bu anlamda İspanya özelinde sadece bu bölgeye özgü bir dil ve tercüme talebidir. Özellikle turistik ve sağlık alanında çeviri ihtiyacında karşılaştığımız bu dilde çeviri desteği vermekteyiz.

Katalanca Yeminli Tercüme

Katalanca dilinde ofisimiz İstanbul ve Türkiye özelinde yeminli tercüme hizmeti veren tek tercüme ofisidir. Bu bakımdan yeminli çeviri ihtiyacınızda Katalanca dilinde bizlerle bağlantıya geçebilirsiniz. Çeviri büromuz sizlere tıp, medikal, hukuk, akademik, ekonomi, ticari, teknik ve genel evrak tercümelerinde bu alanda yeminli tercüman ekibi ile destek vermektedir.

Katalanca Noter Onaylı Çeviri

Katalanca dilinde özellikle turistik veya eğitim yada sağlık alanında çevirilerde note ronayı istenebilmektedir. Üsküdar 17. noterliği ve Beyoğlu 3.nolu noterliklerde sizlere tüm evraklarınızda noter tasdikli tercüme hizmeti sağlamaktayız. Noter onayı için sitemizden talepte bulunabilir veya telefon, mail ile de bize ulaşabilirsiniz.

İspanya'ya Apostil Hizmeti

Katalonya bağımsız bir yer olmadığından apostil İspanya üzerinden yapılabilmektedir. İspanya'nın Katalonya bölgesinde Türkiye'den götürdüğünüz evraklar ile işlem yapacaksanız o zaman kaymakamlık veya valiliklerden evraklar apostil almanız gereklidir. Bu hizmet noktasında da ofisimiz sizlere destek olmaktadır.

İspanya Konsolosluk Onayı ve Mührü

İspanya'da kullanılacak bazı evraklara tercüme, noter, apostil sonrasında ilgili ülke konsolosluk onayı istenebilmektedir. Bu durumda ofisimiz sizlere İspanya konsolosluğu noktasında destek vermektedir. Evrakların hazırlanma süreci ve randevu sorun yaşamadan onay almak noktasında ofisimizden danışmanlık desteği alabilirsiniz.

Katalanca Çapraz Tercüme

Katalanca dilinden diğer dillere tercüme desteğimiz devam etmektedir. Katalanca’dan İspanyolca’ya, Katalanca’dan İngilizce’ye vb. bir çok dile çapraz diye nitelendirdiğimiz çeviri hizmetimiz mevcuttur. Bu alanda destek almak için gerek online sayfamızdan gereksede iletişim veya mail üzerinden bizlerden hizmet alabilirsiniz.

Katalanca Online Tercüme Ücretleri

Katalanca tercüme denilince İstanbul'da akla gelen tek tercüme bürosu biziz. Sizlerden gelen talepleri çeviri firması olarak daha hızlı karşılayabilmek için sitemizi online tercüme hizmeti verme noktasında entegre ettik. Her hangi bir zaman diliminde bu dilde tercümeye ihtiyaç duyduğunuzda Katalanca tercüme sayfamızı ziyaret ederek 30 saniye için de teklif alabilir ve online Katalanca tercüme hizmetine start verebilirsiniz. Sitemize girerek online bölümden evrak yükleyerek teklif alabilir ve dilediğiniz formatta yeminli, noterli apostilli çeviri desteği alabilirsiniz. EFT, Havale ve Kredi kartı ile ödeyerekte hizmetinize hemen başlanmasını sağlayabilirsiniz. Çeviri sonrası sitemizdeki panelden mailinizden veya kargo talebinize göre adresinize göndererek evrakı alabilirsiniz.

Katalanca Tercüman

Katalanca dilinde sözlü ve simultane tercüme hizmeti çeviri firmamız tarafından sağlanmaktadır. Katalanca tercüme bürosu olarak sözlü alanda iş görüşmesinden, basın toplantısına kadar aklınıza gelebilecek her konuda desteğinizdeyiz. Yine sözlü tercümenin organizasyon olarak daha kurumsalı olan eş zamanlı veya simultane çeviride de firma olarak sizlere yardımcı oluyoruz. Katalanca simultane tercüman, ekipman ve teknisyen hizmetini bizden alabilirsiniz.

Katalanca İspanya’nın Katalonya bölgesinde konuşulan dildir. Özerk bölgelerin birleşimi olan İspanya’da özellikle Barcelona kenti ve çevresi Katalanca tercümeyi kullanarak iş, eğitim ve turizm gibi alanlarda faaliyet gösterirler.
www.imgetercume.com
Katalanca Tercüme/
4 5
İmge Tercüme
Whatsapp
Yeminli, Noterli ve Apostilli tercüme için yardım hattı.