Lehçe Tercüme

Lehçe veya ülke ismi ile söylersek Polonyaca tercüme için ofisimiz birinci sınıf tercüme hizmeti sunmaktadır. Lehçe tercüme’de Mecidiyeköy merkezli ofisimiz ve Üsküdar Şubemiz başta olmak üzere tüm Türkiye, 7 kıtada sizlerin hizmetindeyiz. Lehçe çeviri için firma olarak uygun fiyat, hız ve kaliteli hizmet vermek için yarış içerisindeyiz. Tercüme büromuz bir çok alan ve konuda hukuk, teknik, medikal, elektrik vb. sizlere çeviri desteği sunmaktadır. Lehçe yeminli çeviri hizmetini bizden alanlar sorunsuz çeviri keyfi yaşadı sıra sizde.

Lehçe Yeminli Tercüme

Lehçe dili özellikle doğu Avrupa’ya açılan şirketlerimizin çok kullandığı bir dildir. Son dönemde öğrenci değişim programları ve Türk öğrencilerin buralara ilgi duyması sonrasında ülkemizde Lehçe Türkçe tercümenin yanı sıra Türkçe Lehçe çevirilerde bir hayli arttı. Tercüme bize ulaştıktan sonra noter yeminli tercümanlarımız tarafından çevirileri yapılır sonrasında gerekli edit ve kontroller tamamlandıktan sonra yeminli Lehçe tercüman tarafından imzalanan tercümeye yeminli Lehçe çeviri denir.

Noter Onaylı Lehçe Tercüme Talebi

Yeminli Lehçe tercümenin bir üst onayı noter onaylı Lehçe tercümedir. Burada da işlem şu şekilde işler önce çeviri tamamlanır ve yeminli tercüman tarafından imzalanır. Ardından tercüme bürosu kaşeleri basılarak noter kaşesi ile çeviride noter aşamasına geçilir. Noter onayından sonra tercümeye noter tasdikli Lehçe tercüme deriz. Bir çok kurum tarafından noter onaylı olan çeviri kabul görür.

Lehçe Çeviriye Apostil İstenmesi

Lehçe tercüme yaptırdınız bunu yurt dışında kullanacaksınız o zaman işlem biraz farklılaşır. Önce yeminli tercüme tamamlanır. Ardından noter tasdiği alınır sonrasında ise ilgili ülke için kaymakamlık veya valilikten apostil alınır. Bizler bu işleme apostil onaylı tercüme diyoruz. Yurt içindeki evraklar yurt dışında kullanılacaksa apostil alınması sonrasında sıkıntı yaşamama adına bir garantidir.

Lehçe Evraklara Polonya Konsolosluğu Onayı

Tercüme büromuz Polonya Konsolosluğu işlerinde tecrübeli olup konsolosluk evraklarının verilmesi teslim edilmesi ve tercüme aşamalarında sizleri yönlendirmektedir. Bazı evraklar için 3 onay dediğimiz;

  • Yeminli tercüman imzalı
  • Noterli
  • Apostilli

Onaylar bazen yeterli olmaz. Özellikle şirket işlemlerinde bu durum ortaya çıkmaktadır. Şirket kurulum veya ortaklıklarda evrakların ayrıca konsolosluk onaylı olması istenir. Bu durumda da tercüme aşamasında firmamız sizlere gerekli desteği sağlamaktadır. Noter ve konsolosluk onayları çeviri dışında ek ücrete tabi olan onaylardır. Apostil ücretsiz bir işlemdir. Kurumlar sizin adınıza bu işlemi yaptırırsa ücret talep edebilmektedirler.

Lehçe İngilizce Tercüme

Lehçe de sadece firmamız Türkçe yönüne değil Lehçe’den diğer dillere de hizmet vermektedir. Ülkemizde en fazla talep edilen dil olan Lehçe İngilizce ve İngilizce Lehçe tercümede deneyimli ekibimizle sizlere hizmet sağlamaktayız.

Lehçe Tercüme Ücretini Online Olarak Öğrenin

Lehçe dilinde çeviri ihtiyaçlarınız için;

  • Sitemize giriyorsunuz
  • Dosya yükle veya metin giriniz
  • Dilleri seçiniz
  • Uzmanlık belirleyiniz.
  • Yeminli-noterli ve apostilli seçimi yapınız.
  • Ayrıca müşteri istekleri kısmını doldurarak site size otomatik olarak çeviri tutarı ve teslim tarihini verecektir.
  • EFT- Havale ve Kredi Kartı ile ödeme yaparak çalışmayı başlatabilirsiniz. Lehçe dilinde sitemize girdikten sonra tercüme ücretini öğrenmek sadece 30 saniye sürmektedir.

Lehçe Yeminli Tercüman

Lehçe dilinde ofis olarak sözlü ve simultane alanında İstanbul başta olmak üzere İzmir, Ankara, Bursa ve Adana gibi büyük illerimizde hizmetimiz devam ederken gelen talepler doğrultusunda 81 ilimize de Lehçe tercüman sağlıyoruz. Lehçe yeminli tercümanlarımız sözlü veya ardıl olarak notere, tapuya, hastaneye, iş görüşmeleri gibi konularda sizlerin yanında. Bunun yanında profesyonel tercüme dediğimiz toplantı ve konferanslarda da simultane Lehçe tercüman hizmetimiz mevcuttur. Teknisyen ve ekipman desteği de tarafımızca karşılanmaktadır.

Lehçe çeviri için ofisimizden online veya mail, whatsapp yada telefon ile Polonyaca tercüme ücretini öğrenebilir ardından yeminli, noter tasdikli ve apostilli olarak tercüme desteği alabilirsiniz.
www.imgetercume.com
Lehçe Tercüme/
4 5
İmge Tercüme
Whatsapp
Yeminli, Noterli ve Apostilli tercüme için yardım hattı.