Sırpça Tercüme

Sırpça tercüme için doğru adrestesiniz. Sırpça dili bugünkü Sırbistan'ın anadili yani resmi yazışma dilidir. Bunun dışında Bosna Hersek, Hırvatistan ve Karadağ ülkelerinde de Sırpça konuşulmaktadır. Bu dilde ofisimiz ister yeminli, ister noterli veya apostilli tercüme desteği sunmaktadır. Bu dilde firmamız bir çok konu ve alanda çeviri hizmeti sunmaktadır. Bir kaç örnek vermek gerekirse;

  1. Teknik
  2. Hukuk
  3. Ticari
  4. Tıp
  5. Medikal
  6. Akademik vb. alanlarda firmamız sizlere çeviri desteği sunmaktadır. Ayrıca tercüme büromuz konularına göre uzman tercümanlarla çalışarak sizlere ilgili dilde en iyi tercüme desteği sunmaktadır.

Sırpça Yeminli Tercüme

Yurtdışı ilişkilerinin güçlenmesi ve özellikle ticari anlamda ilerlemek için yabancı şirketlerle ve onların temsilcileri ile doğru bir iletişim kurmanız önem taşımaktadır. Bu iletişimi sağlayabilmek adına Sırpça tercüme gibi uzmanlık gerektiren konularda tercüme bürolarından destek almanız önem taşır. Tercüme ofislerinden aldığınız çevir desteklerinde de farklı uygulamalar ön plana çıkar. Bunlardan bir tanesi yeminli tercüme kavramıdır. Tercümeye ilk onay çevirinin yapılması ve yapan tercümanın imzalaması sonrası yeminli tercüme bürosu kaşeleri ile müşteriye sunulan çeviriye yeminli çeviri diyoruz. Tercümeye ulaşmak için eski mail, telefon trafiğini ortadan kaldırarak yaklaşık 30 saniyede Sırpça diline teklif alabilir ve ödeme sonrası işleminiz başlamaktadır.

  1. Sırpça sayfamıza giriniz.
  2. Dosya yükle ve metin gir bölümünü tıklayınız
  3. Metnin dili ve hedef dili seçiniz
  4. Uzmanlık belirleyiniz.
  5. Yeminli-noterli-apostilli onay durumlarını belirtiniz.
  6. Ek istekler ve kargo talebinizi belirterek fiyat teklifi alabilirsiniz. Çıkan Sırpça fiyat teklifini EFT, Havale ve Kredi kartı ile ödeyerek tercümenin işleme alınmasını sağlayabilirsiniz. Tercüme siparişi için internete bağlanmanız yeterli olacaktır.

Sırpça Tercümeli Evraklara Noter Onayı ve Ücreti

Sırpça dilinde evraklarınızı çeviri sonrası vereceğiniz kurum noter onaylı isterse bu durumda yapmanız gereken evrakları bize ulaştırmak ve tercümeli evrakları gerekli imzaları tamamlayarak noterden onay almaktır. Sırpça noter onayı evraklara alırken notere ek ücret ödenir. Noter onayları tercümede;

  • Sayfa başı
  • Karakter sayısı
  • Satır sayısına göre belirlenir. Noterden onay alınan Sırpça evraklara noter tasdikli Sırpça çeviri deriz.

Sırbistan'a Apostil Alınması

Sırpça evraklar için istenen diğer onayda apostildir. Apostil onayı tercüme öncesi evraklara alınabileceği gibi çeviri sonrası da alınabilir. Sırbistan için apostil talepleri kaymakamlıklarca karşılanmaktadır.

Sırbistan İçin Konsolosluk Onayı

Tercümede son onay olan genelde eğitim evrakları veya şirket kuruluşlarında Sırbistan Konsolosluğu onayı istenebilmektedir. Bu durumda 3 onayın sonunda konsolosluğa başvurarak son onay olan Konsolosluk onayını evrakınıza alarak istediğiniz kurumda kullanabilirsiniz. Bu konuda ofisimizden de destek alabilirsiniz.

Sırpça Çapraz Tercüme

Sırpça’dan Türkçe’ye veya Türkçe’den Sırpça’ya olan dillerin dışındaki tercümeler çapraz tercüme olarak adlandırılır. Tercüme büromuz Sırpça İngilizce tercüme ve İngilizce Sırpça yönüne yapılan çevirilerle Türkiye’nin lider ve öncü firması olmaktan memnuniyet duymaktadır.

Sırpça Evrak Tercümelerimiz

Sırbistan ile çok yoğun ticari ilişkilerin olmaması genelde bu dilde evrak tercümelerinin yoğun olmasını sağlamaktadır. Evrak çevirisinde;

  • Pasaport
  • Vekalet
  • Diploma
  • Transkript
  • Sabıka kaydı
  • Nüfus kayıt örneği gibi evrakların yoğun olarak tercümesi yapılmaktadır. Bu ve benzeri bir çok dosyada büromuzdan dilediğiniz an destek alabilirsiniz.

Sırpça Tercüman Hizmetlerimiz

Sırpça dilinde iki tercüman hizmetimiz vardır.

  1. Sırpça sözlü tercüman
  2. Simultane Sırpça tercüman

Sırpça sözlü çevirmen dediğimizde resmi tercüman hizmeti olan noter, tapu, nikah, ehliyet sınavı, sağlık kurulu, vatandaşlık görüşmesi, adliye ve bilirkişi gibi tercümanlık konularında çevirmenler noter yeminli veya adli yeminli Sırpça çevirmen olmak zorundadır. Bunun dışında iş görüşmesi, makine kurulumu, eğitim gibi yemin gerekmeyen tercüme türlerinde de sizlerin yanındayız. Simultane çeviride ise Sırpça deneyimli tercümanlar, teknisyen ve ekipmanlarımızla toplantı ve konferanslarınıza her türlü desteği sağlamaktayız.

İmge Tercüme, Slav dillerinden olan Sırpça tercümede kalite, uygun ücret, yılların deneyimi ve 24 saat EFT, Kredi Kartı ve Havale ile çeviri hizmeti vermektedir. Yeminli Sırpça tercümanlarımız yazılı ve sözlü tercümede de yanınızda.
www.imgetercume.com
Sırpça Tercüme/
4 5
İmge Tercüme
Whatsapp
Yeminli, Noterli ve Apostilli tercüme için yardım hattı.