Makedonca Tercüme

Makedonya tarihimizin bir parçası. Türkiye ile yakın bir bağ içinde olan ülke ile her alanda iş birliğimiz mevcuttur. Bazı yerler için küçük Türkiye tabirini kullanabileceğimiz bir ülke Makedonya. Tarihi yaşayışlar yemekler bir çok ortak paydamız vardır. Bu bakımdan Türkçe ve Makedonca arasında da ciddi bir yakınlık ve çeviri hareketliliği vardır. Bu bakımdan ofisimiz Makedonca tercüme alanında sizlere İstanbul merkezli ofisleri ile hizmet sunmaktadır.

Makedonca Yeminli Çeviri

Makedonca dilinde firmamız yüzlerce alanda yaptığı çevirilerle sizlerin yanında. Yeminli onaylı olarak çeviri taleplerinize destek olmaya devam ediyoruz. Hukuki, akademik, sözlü, simultane, teknik vb. bir çok alanda çeviri hizmeti sunan ofisimiz özellikle belge ve evrak tercümesinde kurumların talep ettiği tercümeler yeminli olsun noktasında da sizlere destek olmaktayız. Ofisimizden evraklara çeviri hizmeti aldıktan sonra yeminli Makedonca tercüme talebinde bulunabilir ve bu hizmeti alabilirsiniz.

Makedonca Noter Onaylı Tercüme

Bu dilde ofisimizin sizlere bir diğer hizmeti evraklara noter tasdiki yapılmasıdır. Tercüme sonrası noter onayı istediğinizde Makedonca dilinde yeminli tercümanlarımız ile sizlere noter onaylı çeviri hizmeti sunuyoruz. Noter onayı evraklara ek ücret gerektiren işlemlerdir. Ofisimizdeki proje ekibinden tercümeli evraklarınızın noter ücreti konusunda bilgi alabilirsiniz.

Makedonya İçin Tercümeli Evraklara Apostil

Bu ülkede eğer bir evrak kullanacaksanız onu tercüme ettirmeniz ardından noter ve sonrasında da ülkenin talebine göre apostil hizmeti almanız gerekir. Apostil için ofisimizden destek alabilirsiniz. Apostil hizmeti kaymakamlık ve valiliklerce verilmektedir. Yurt dışından gelen evraklarında özellikle doğum belgesi ve evlilik belgesi gibi evraklar apostilli olmak zorundadır. Aksi halde geçerli sayılmazlar. Evraklar yurt dışından apostilli gelip Türkiye'de tercüme ve noter yaptırılarak kullanılabilmektedir.

Makedonya Konsolosluk Onayı

Özellikle eğitim amaçlı işlemlerde veya firma işlemlerinde evrakların konsolosluk onaylı olması talep edilmektedir. Bu durumda da Makedonya konsolosluğu noktasında ofisimiz sizlere hizmet vermektedir. Evrakların hazırlanması ve sonraki tüm süreçleri bizlere ulaşarak öğrenebilir ve evraklarınıza onay mühür alabilirsiniz.

Makedonca Çapraz Çeviri

Makedonya çeviri firması olarak Makedonca İngilizce, Makedonca Almanca, Makedonca Rusça vb. bir çok dilde sizlere tercüme desteği vermekteyiz. Bu veya farklı dillerde ofisimizden destek alabilirsiniz.

Makedonca Online Tercüme Ücretleri

Makedonca çeviri konusunda hizmet ağımızı genişletmek ve 24 saat hizmet verebilmek için online tercüme hizmetimizi hizmete açtık. Bu sayede mesai kavramı olmadan internete girebildiğiniz her yerden evrak yükleyerek veya metin girerek dilediğiniz dilde tercüme için hizmet alabilirisiniz. Makedonca çeviri isteklerinde EFT, Havale veya Kredi Kartı ile ödeme yaparak 30 saniye içinde siparişi aktif edebilir yeminli noterli apostilli çeviri için taleplerinize start verebilirsiniz. Tercüme sitemizdeki panelden ve mail den ayrıca dilerseniz kargo olarak sizlere ulaştırılır.

Makedonca Yeminli Tercüman

Makedonca tercüman desteği olarak firmamız sizlere sözlü ve simultane alanlarda destek vermektedir. Sözlü tercüme alanında

  1. İş görüşmesi
  2. Toplantılar
  3. Tapu
  4. Noter
  5. Adliye
  6. Sağlık kurulu
  7. Hastane

vb. bir çok alanda Makedonca ardıl tercümanlarımız hizmetinizde. Bunun yanında firmamız daha profesyonel olarak nitelediğimiz toplantı ve konferanslarınızda sizlere eş zamanlı tercüme ve tercüman desteği vermektedir. Talebinize göre simultane ekipman ve teknisyen tarafımızdan sağlanır.

Makedonya kardeş ülkemiz olan ve Makedonca tercüme alanında sık çalışma yaptığımız bir dildir. Makedonca yeminli tercüman ekibimizle evrak ve çeviri alanında yeminli, noterli ve konsolosluk onaylı tercüme desteği vermekteyiz.
www.imgetercume.com
Makedonca Tercüme/
4 5
İmge Tercüme
Whatsapp
Yeminli, Noterli ve Apostilli tercüme için yardım hattı.